Subaru показала екстремальний WRX STI

Subaru показала екстремальний WRX STI

Subaru показала екстремальний WRX STI

28.10.2017 321

Автомобіль набув безліч поліпшень, включаючи більший двигун. Він буде випущений в серії з 450 штук, а його прем'єра відбудеться на автосалоні в Токіо (жовтень).

Через зниження ваги, дах нового авто зроблена з вуглецевого волокна. Також за допомогою інженерів була перебудована підвіска машини і поставлений нижчий центр ваги.

Ще машина обзавелася модернізованим мотором, його потужність до сих пір залишається в таємниці. Відомо, що він є більш потужним, ніж у попереднього екстремального варіанта - S207. У неї мотор, який стандартно видає 305 к.с., був доведений до 328, а максимальний обертовий момент досягає 431 Нм. Прискоритися до ста км/год можна за 4,7 с., А максимальна швидкість - 247 км/г.

На додаток до нової версії моделі, в Токіо продемонструють також концептуальну модель. Авто має продемонструвати, яким буде наступне покоління WRX STI.

Концепт являє собою седан, який має яскраво виражений "м'язистий" зовнішній вигляд. Очікується, що до кінця десятиліття він стане серійним автомобілем.

Інші новини розділу

наверх