За кордоном

Сторінка 1 з 46

Литва випустить криптовалюту для нумізматівЛитва випустить криптовалюту для нумізматів
Центральний банк Литви вже в цьому році випустить цифрову монету, яка буде призначатися для колекцій нумізматів. Про це повідомляють іноземні видання.
05.04.2018539
читати новину
Рим готується до заборони дизельного транспортуРим готується до заборони дизельного транспорту
Слідом за Німеччиною і індустріальним Міланом, столиця Італії збирається обмежити доступ дизельного транспорту на територію міста.
02.03.2018577
читати новину
У Бельгії працівникам встановили електронні ключіУ Бельгії працівникам встановили електронні ключі
Бельгійська корпорація Newfusion, головною метою діяльності якої є застосування digital технологій в маркетингу, вперше в історії людства імплантувала в тіло своїх працівників спеціальні ключі.
28.10.2017315
читати новину
Росія відстрочила продаж модних журналів російсько-американської компаніїРосія відстрочила продаж модних журналів російсько-американської компанії
Антимонопольна служба Росії відклала схвалення угоди про планований продаж фінською компанією "Media House Sanoma" її російських активів підприємству, що включає американського видавця "Херст", в розрахунку на перегляд. Про це в четвер заявив керівник служби.
27.03.2015884
читати новину
Бомжа, що вкрав чашку кави, жорстоко розстріляли поліцейськіБомжа, що вкрав чашку кави, жорстоко розстріляли поліцейські

У Мічигані був жорстоко розстріляний бездомний чоловік, який намагався вкрасти філіжанку кави з місцевого міні-маркету. Співробітники поліції замість того, щоб затримати зловмисника, випустили в нього майже 50 куль.

03.03.20141093
читати новину
У США у продажу з'явився величезний особнякУ США у продажу з'явився величезний особняк

В американському місті Шоал Kpік, розташованому в штаті Алабама, у продажу з'явився величезний особняк, площа якого 5110 квадратних метрів. За даними газети The Daily Mail, на ринку нерухомості в США цей будинок є найбільшим за своєю квадратурою.

24.02.20141084
читати новину
наверх