За кордоном

Сторінка 5 з 46

Поляки зміцнюють свої бронетанкові сили німецькими танкамиПоляки зміцнюють свої бронетанкові сили німецькими танками

Міністерство оборони Польщі розпочало завершальну стадію переговорів з німецькими партнерами про купівлю у військового відомства Німеччини танків Leopard 2A5. Йдеться про придбання 116 бойових машин випуску 1990-х років. Сума операції оцінюється майже у чверть млрд. євро.

03.11.2013740
читати новину
В Індії збудують найвищу пам'ятку у світіВ Індії збудують найвищу пам'ятку у світі

Індійська влада розпочала будівництво 182-метрового монумента на честь Валлабхаї Патель – одного із творців державної незалежності Індії. Ще за життя його називали «залізною людиною Індії» за непохитний характер та волю. Пам'ятник буде зведено на одному з островів священної індійців річки Нармада.

01.11.2013861
читати новину
Іспанська поліція виявила наркотики в бандеролі з кавоюІспанська поліція виявила наркотики в бандеролі з кавою

Успішні дії поліції запобігли використанню «надійного способу» доставки в Іспанію кокаїну під виглядом кавових зерен із Колумбії. В інформації мадридської щоденної газети «АБеЦе» з посиланням на Командування поліції повідомляється, що органам правопорядку аеропорту «Барахас» вдалося на початку припинити доставку наркотиків під виглядом поштових бандеролей з кавою і затримати причетних до неї дилерів.

31.10.2013667
читати новину
Двоє поляків посварилися в Нью-Йорку на міжнаціональній основіДвоє поляків посварилися в Нью-Йорку на міжнаціональній основі

«New York Post» повідомляє про винесення рішення місцевим судом у справі про побутовий антисеметизм. Курйозність цієї справи можна порівняти з характером покарання винного. Декілька слів, сказаних кривдником своїй жертві, стали причиною задоволення моральних збитків у сумі 900 тис. доларів.

30.10.2013656
читати новину
Турки збудували тунель під БосфоромТурки збудували тунель під Босфором

Сьогодні відбудеться церемонія офіційного відкриття залізничного тунелю, який зв'язує азіатську та європейську частини Туреччини. Турецька влада сповнена надій на те, що 13,6 тунелю стане "новим шовковим шляхом", що відкриває нові горизонти для економіки республіки.

29.10.2013689
читати новину
Великі компанії Каталонії розробляють план дій у разі виходу з ІспаніїВеликі компанії Каталонії розробляють план дій у разі виходу з Іспанії

Настрій далекий від ейфорії відчувається серед керівництва провідних каталонських компаній, коли йдеться про перспективи реалізації планів офіційної Барселони вимагати незалежності від Іспанії.

29.10.2013704
читати новину
наверх