За кордоном

Сторінка 6 з 46

Росіяни будуватимуть атомну станцію в ЙорданіїРосіяни будуватимуть атомну станцію в Йорданії

Російська компанія «Росатом» остаточно домовилася із владою Йорданії про зведення на її території атомної станції сукупною потужністю 5 MW. Роботи планується розпочати у 2016 році. Після їх закінчення станція даватиме понад третину всієї електроенергії, що виробляється країною.

29.10.2013708
читати новину
Варшава дивиться на зірки та мріє про супутникаВаршава дивиться на зірки та мріє про супутника

Польща зацікавлена ​​у розвитку власної космічної промисловості та має намір із цією метою тісніше співпрацювати з іншими країнами в рамках свого членства в Європейському космічному агентстві. Про це дедалі активніше говорять польські політики, підкріплюючи свої космічні амбіції економічною доцільністю та інтересами національної безпеки.

28.10.2013660
читати новину
Соціально відповідальний бізнес по-французькиСоціально відповідальний бізнес по-французьки

Об'єднання французьких роботодавців «Рух підприємців Франції», опублікував відкритий лист, в якому закликав своїх співвітчизників-бізнесменів приєднатися до нової ініціативи – створення протягом найближчих п'яти років одного мільйона робочих місць.

27.10.2013757
читати новину
Німецька поліція розслідує інформацію про крадіжку гориНімецька поліція розслідує інформацію про крадіжку гори

Незвичайний розіграш одного рекламного агентства, що помістив в інтернеті сюжет про те, як зловмисники забирають камінь заввишки 25 см. з вершини Цугшпітце, найвищої гори Німеччини, спричинив конфуз, до якого потрапила навіть місцева поліція.

27.10.2013672
читати новину
Мешканці Саудівської Аравії мають намір відстоювати своє право керувати автомобілемМешканці Саудівської Аравії мають намір відстоювати своє право керувати автомобілем

Саудівська Аравія сьогодні – єдина країна у світі, де жінкам заборонено керувати автомобілем. Незважаючи на попередження влади про суворе покарання порушників цієї норми, активістки місцевої асоціації «Women2drive» закликали жінок країни 26 жовтня сісти за кермо своїх автомобілів та виїхати на вулиці для відстоювання «своїх законних прав».

26.10.2013652
читати новину
Китайці збудують у Росії цементний заводКитайці збудують у Росії цементний завод

У середу в Пекіні керівниками російської та китайської компаній було підписано контракт на будівництво в Росії великого заводу з виробництва цементу. Взаємні зобов'язання сторін були скріплені підписами під час візиту прем'єр-міністра Росії Д. Медведєва до Китаю.

26.10.2013687
читати новину
наверх