Події

Сторінка 6 з 42

Позбавити Асада хімічної зброї, буде жахливо дорогоПозбавити Асада хімічної зброї, буде жахливо дорого

Знищення хімічної зброї Асада так легко не станеться. На думку експертів, вартість ліквідації запасів газу буде дуже високою, і має проводитися, у спеціальних установках.

19.09.2013782
читати новину
В Одесі затримали банду злочинців, яка грабувала і вбивала людейВ Одесі затримали банду злочинців, яка грабувала і вбивала людей

Відділення взаємозв'язку з населенням УБЩП ГУМВС України в Одеському окрузі повідомило про знешкодження санкціонованої злочинної групи, яка займалася пограбуванням, вбивством людей, влаштовувала крадіжки. Їх знешкодили працівники боротьби з організованою злочинністю Одеського району.

18.09.2013804
читати новину
Руйнування будинків в ОдесіРуйнування будинків в Одесі

В Одесі знову стався обвал житлової будівлі. На вулиці Ватуніна в Одесі зруйнувався мур житлової будівлі і впав на сусідній будинок. Під завалом опинилися двоє мешканців. 16-річний юнак під час обвалу стіни був на ганку будинку, потерпілого госпіталізовано.

18.09.2013849
читати новину
Вінницька область постраждала від урагануВінницька область постраждала від урагану

Вінницька область України знову помітно постраждала від урагану. Минулими вихідними, 14 та 15 вересня ураган відвідав територію Вінницької області.

17.09.2013855
читати новину
В Одесі іноземного грабіжника засудили до 14 років ув'язненняВ Одесі іноземного грабіжника засудили до 14 років ув'язнення

Одеський суд засудив іноземця, який організував пограбування за допомогою зброї та напав на жителів країни, до 14 років колонії. 14 вересня ця інформація розійшлася із МВС України. Також відомо, що зловмисник скоїв не один злочин, серед яких: напад із застосуванням зброї, грабіж та розбійний напад.

16.09.2013787
читати новину
230 кримінальних справ відкрито після перевірки українських АЗС230 кримінальних справ відкрито після перевірки українських АЗС

Уряд України стурбований якістю палива на автозаправках. Прем'єр М.Азаров віддав доручення Сергію Арбузову – першому віце-прем'єру про спільне проведення перевірок автозаправних станцій міністерствами доходів та зборів та внутрішніх справ.

16.09.2013829
читати новину
наверх