Події

Сторінка 7 з 42

«Велике чищення» серед таксистів Стамбула«Велике чищення» серед таксистів Стамбула

Стамбульська Асоціація водіїв таксі розпочала виконання пілотної програми покращення якості обслуговування та підвищення безпеки пасажирів.

10.09.2013821
читати новину
Повернення громадян України на батьківщину із захопленого судна в БенгазіПовернення громадян України на батьківщину із захопленого судна в Бенгазі

У лівійському порту Бенгазі перебувало судно "Етель", яке було утримане озброєними людьми влітку цього року, з липня аж до закінчення серпня. До структури екіпажу судна "Етель" входило безліч людей, які були громадянами України.

07.09.2013740
читати новину
Мер Коктебеля відсидить у в'язниці три рокиМер Коктебеля відсидить у в'язниці три роки

5 вересня мера одного з відомих курортних селищ України Коктебеля Олексія Булигу засудили до трьох років ув'язнення. Йому інкримінують службову недбалість. Ця інформація стала загальним надбанням завдяки Олександру Лієву, міністру курортів та туризму АР Крим, який написав про цей інцидент на сторінці у мережі Facebook.

07.09.2013795
читати новину
Азаров мріє всім догодитиАзаров мріє всім догодити

Микола Азаров заявив, що очікує від осінніх засідань Верховної Ради швидкого ухвалення бюджету на 2014 рік та всіх необхідних законопроектів, які є необхідними та обов'язковими для набуття асоціативного членства в ЄС.

05.09.2013857
читати новину
Ісландія засуджує застосування хімічної зброї у СиріїІсландія засуджує застосування хімічної зброї у Сирії

Міністр Ісландії закордонних справ Гуннар Брагі, поряд зі своїми колегами у Північних та Балтійських країнах (Швеція, Данія, Естонія, Фінляндія, Латвія, Литва та Норвегія) випустила заяву зі жалем у зв'язку із застосуванням хімічної зброї в Сирії.

04.09.2013760
читати новину
На Тайвані заарештовано «промислових шпигунів»На Тайвані заарештовано «промислових шпигунів»

Тайванська поліція у п'ятницю ввечері заарештувала трьох менеджерів вищої ланки компанії НТС. Їм висунуто звинувачення у крадіжці конфіденційної інформації, безпосередньо пов'язаної з перспективними розробками компанії.

03.09.2013828
читати новину
наверх