В Одесі переслідуються активісти Майдану

В Одесі переслідуються активісти Майдану

В Одесі переслідуються активісти Майдану

21.02.2014 1055

Надія Яшан, активістка Євромайдану в Одесі, сьогодні вночі приїхала з Києва. У столиці жінці доводилося допомагати пораненим, які перебувають у медпункті Михайлівського монастиря. Стривожена Яшан розповіла, що вранці 21 лютого до них додому навідалася міліція. Ймовірно, почалося полювання на активістів.

О 7-й годині ранку до активістки одеського Євромайдану приїхала міліція. Почувши дзвінок у двері, жінка не відчинила. За дверима були двоє. За вікном поблизу будинку активістка помітила два автомобілі з увімкненими мигалками, поряд стояли міліціонери. Неподалік під'їзду також стояв співробітник міліції з вівчаркою.

Жінка найбільше стурбована своїм сином. Наприклад, учора, коли хлопчик повертався із занять о 8 годині вечора, він помітив, що за ним йдуть двоє чоловіків. Переляканий школяр побіг, і вони почали його наздоганяти. Хлопчик розповідав, що трохи не впав під автомобіль, що рухається. Йому вдалося відвернутися від переслідувачів лише після того, як він сів у першу зустрічну маршрутку.

Інші новини розділу

наверх