У Києві серйозно побито 5-річного хлопчика

У Києві серйозно побито 5-річного хлопчика

У Києві серйозно побито 5-річного хлопчика

14.02.2014 1040

У Києві 30-річним наркоманом, який підробляв у таксі, було жорстоко побито 5-річну дитину співмешканки. Через отримані забої хлопчик впав у стан коми.

Виявилося, що таксист і мати дитини обидва вживали наркотики. Якось мати відлучилася у справах, залишивши сина з 30-річним таксистом. Але коли мати прийшла додому, чоловік розповів, що хлопчик упав з дивана і йому потрібна медична допомога.

Медики виявили у доставленого хлопчика важку ЧМТ із крововиливами, численні гематоми та садна на голові та кінцівках, травми нирок. Після того, як співмешканець доправив дитину до лікарні, той тут же зник з поля зору. Міліція розпочала розшук головного підозрюваного.

Столичними співробітниками було з'ясовано, що малюк частенько отримував побої від матері та вітчима, які намагалися виховувати хлопчика і в результаті маскували сліди звичайним тональним кремом.

Чоловік був заарештований, його підозрюють у жорстокому поводженні з дитиною. І якщо вина затриманого буде встановлена, то на нього чекає 5-8 років ув'язнення. Відповість перед законом і мати хлопчика.

Зараз дитина виведена з коми, але стан її дуже тяжкий. Він отримав тяжкі ушкодження голови, які невідомо як вплинуть на його здоров'я у майбутньому.

Інші новини розділу

наверх