Авто

Сторінка 3 з 52

Автомобілі Volvo отримають інноваційну систему оповіщенняАвтомобілі Volvo отримають інноваційну систему оповіщення
Виробник Volvo вирішив впроваджувати на нові автомобілі спеціальну систему оповіщення, яка допоможе водіям повідомляти про події на трасі і підтримувати зв'язок під час пересування.
06.10.2016408
читати новину
Виробник Mercedes презентував новий автомобільВиробник Mercedes презентував новий автомобіль
Трохи менше тижня тому шведські розробники презентували новий автомобіль Volvo V90, призначений здебільшого для їзди по бездоріжжю. При цьому виробник Mercedes в даний момент активно працює над створенням невеликої моделі GLB.
21.09.2016416
читати новину
У Німеччині випустять недорогий електромобільУ Німеччині випустять недорогий електромобіль
Фахівці з Німеччини планують створити ідеальний електромобіль. Для цього їм потрібно дотримати кілька умов. Автомобіль повинен відрізнятися місткістю, екологічністю, прийнятною вартістю, а також у нього повинні бути деякі джерела енергії.
12.09.2016404
читати новину
У Швеції створили компактний веломобільУ Швеції створили компактний веломобіль
Дизайнер з Швеції створив інноваційний компактний автомобіль, який отримав назву PodRide. Новинка поєднує в собі і велосипед і автомобіль.
07.09.2016423
читати новину
У Києві випустили автобус з метановим двигуномУ Києві випустили автобус з метановим двигуном
У столиці України відбулася презентація унікальної моделі автобуса, який функціонує за допомогою метану. Транспортний засіб було випущено Львівським автобусним заводом. Новою моделлю зацікавилися деякі країни зарубіжжя.
21.07.2016411
читати новину
Електрокари, в порівнянні зі звичайними автомобілями, сильніше забруднюють атмосферуЕлектрокари, в порівнянні зі звичайними автомобілями, сильніше забруднюють атмосферу
Фахівці з Шотландії з'ясували, що від звичайних автомобілів викид шкідливих речовин в атмосферу набагато менше, ніж від електрокарів, які останнім часом набувають все більшої популярності.
28.06.2016470
читати новину
наверх