Авто

Сторінка 7 з 52

Житель Одеси витратив 11 років на створення унікального автомобіляЖитель Одеси витратив 11 років на створення унікального автомобіля

Житель Одеси вклав чимало зусиль і фінансів, щоб його «Москвич» став справжнісіньким шедевром, дивлячись на який можна лише захоплюватися.

12.11.2015458
читати новину
Компанія Nissan випустила інноваційний концепт Teatro For DayzКомпанія Nissan випустила інноваційний концепт Teatro For Dayz

На автосалоні в Токіо виробник Nissan представив концепт Teatro For Dayz, у якому чітко простежується тема "кубічного" дизайну.

31.10.2015471
читати новину
В Америці створили унікальний «Бетмобіль»В Америці створили унікальний «Бетмобіль»

Конструктором із Америки було створено унікальний автомобіль. Незвичайність нової машини полягає в тому, що вона виконана з конструктора Lego. Автомобілю було присвоєно назву "Бетмобіль". Майстер створював новинку протягом трьох місяців, на будівництво пішло близько 500 000 деталей.

22.10.2015499
читати новину
Новий концепт-кар Viziv Future від компанії SubaruНовий концепт-кар Viziv Future від компанії Subaru

Останніми днями поточного місяця на виставці в Токіо автокомпанією Subaru буде презентовано новий концепт Viziv Future.

11.10.2015512
читати новину
Компанія Jaguar випустила кросовер F-PaceКомпанія Jaguar випустила кросовер F-Pace

У автомобільної компанії Jaguar з'явився перший кросовер. Новина про те, що Jaguar вирішив випустити універсал підвищеної прохідності, виникла ще у 2013 році. Фахівці компанії впевнені, що їхній автомобіль стане гідним конкурентом подібним до німецьких марок.

16.09.2015531
читати новину
Автомобіль Rolls-Royce Phantom Nautica отримав «морський» дизайнАвтомобіль Rolls-Royce Phantom Nautica отримав «морський» дизайн

Для кузова автомобіля Rolls-Royce Phantom Nautica було підібрано індивідуальне фарбування. Тепер автомобіль став двоколірним. Перевага була віддана кольору Arabian Blue та Orchid White. На дисках коліс з'явилися блакитні деталі, а на крилах авто був розміщений новий логотип морської тематики.

26.08.2015532
читати новину
наверх