Заробити на YouTube стане складніше

Заробити на YouTube стане складніше

Заробити на YouTube стане складніше

28.10.2017 353

Це робиться для того, щоб фільтрувати опубліковані записи рекламного характеру. Адже зовсім недавно виник скандал з приводу матеріалів з расистським змістом, на яких містилася реклама відомих компаній.

Варто сказати, що саме з цієї причини багато великих рекламодавців відмовилися публікувати свою інформацію на цьому веб-ресурсі.

Нова політика дозволить представникам адміністрації ресурсу вивчити більш детально відеоканали. І потім зробити правильні висновки з метою їх подальшого фінансування. Якщо команда сервісу знайде порушення, тоді партнерська програма не буде доступна.

Потрібно відзначити, що нововведення стосується тільки потенційних користувачів хостингу. Старі користувачі як і раніше будуть мати можливість підключати рекламу до своїх роликів. Навіть якщо їх відеоконтент не набрав потрібної кількості переглядів.

Інші новини розділу

  • Переваги електричних камінів 08.02.2018571 Переваги електричних камінів
    У списку предметів, що створюють затишок, камін стоїть в першій п'ятірці. Йому належить звання символу домашнього вогнища.
  • Дров'яна піч в будинку 11.01.2018335 Дров'яна піч в будинку

    Що хорошого в каміні - знають усі. Що поганого - тільки ті, у кого він вже є.

  • Південна Корея звинуватила хакерів КНДР в крадіжці криптовалюти 19.12.2017298 Південна Корея звинуватила хакерів КНДР в крадіжці криптовалюти
    Національне агентство розвідки Південної Кореї заявило про причетність північнокорейських хакерів до атаки на найбільшу в світі біржу криптовалюти Bithumb.
  • Microsoft отримала патент на складаний гаджет 11.09.2017393 Microsoft отримала патент на складаний гаджет
    Мабуть, відома американська корпорація Microsoft вирішила не відставати від технологічних гігантів Apple, Samsung, LG, Nokia. І зовсім недавно отримала охоронний документ на розробку згинальні гаджета.
  • Годинники Uvolt зарядять будь-які мобільні пристрої 09.05.2017487 Годинники Uvolt зарядять будь-які мобільні пристрої
    Найчастіше багато людей для того, щоб постійно залишатися на зв'язку носять всюди з собою різні зарядні пристрої. Тепер така необхідність повністю зникне, оскільки канадські фахівці створили інноваційні наручний годинник, за допомогою яких можна буде заряджати абсолютно будь-які гаджети.
  • За допомогою унікальної ручки CreoPop можна малювати на склі 11.03.2017496 За допомогою унікальної ручки CreoPop можна малювати на склі
    Фахівці створили незвичайну ручку, яка оснащена світловідбивним чорнилом. Асортимент інноваційних ручок просто величезний. Серед них є така новинка, яка має ряд незвичайних можливостей і характеристик.
  • Швейцарські фахівці винайшли незвичайний годинник 27.01.2017488 Швейцарські фахівці винайшли незвичайний годинник

    Незвичайні наручні годинники були створені швейцарським виробником. Унікальність цих нових годинників в тому, що при їх виробництві використовувалася натуральна коров'яча шкіра і справжній вершковий сир. З шкіри зроблений ремінець, а сир використаний при виробництві корпусу. У справжніх швейцарських годинників повинно бути не менше 60% відсотків деталей, вироблених саме на території Швейцарії.

  • Фахівці створили дитячий очищувач повітря 14.01.2017483 Фахівці створили дитячий очищувач повітря

    Багато батьків всерйоз замислюються про чистоту повітря в своїх оселях. Звичайна витяжка і кондиціонери не зможуть повноцінно очистити повітря від бруду і шкідливих речовин, що потрапляють з вулиці. В першу чергу це негативно відбивається на здоров'ї дітей.

  • У США винайшли кросівки, які будуть контролювати стан власника 18.12.2016485 У США винайшли кросівки, які будуть контролювати стан власника
    Американський виробник Under Armour створив унікальне спортивне взуття, яке здатне контролювати стан і своєчасно попередити людини про втому. При певних показниках стомлення кросівки зможуть уберегти власника від можливих травм.
  • Компанія з Канади випустила конструкцію для застилання ліжка 04.12.2016491 Компанія з Канади випустила конструкцію для застилання ліжка
    Компанією Smart Duvet з Канади вдалося винайти унікальне пристосування, яке допоможе заправити ліжко за лічені секунди.
наверх