Вченим професорам вдалося зробити ідентичний гамбургер зразок з м'язових тканин, виготовлених в лабораторії. Такі зміни принесуть позитивні плоди та зменшать страждання тварин.
Нові розробки та винаходи допоможуть позбавити людство від нестачі продовольчих продуктів, та подолати передбачену вченими кризу. Але постає питання, чи захочуть люди їсти штучне м'ясо? До складу гамбургера входило 20 000 волокон. Цей продукт випробували на виставці, присвяченій науковим технологіям та проектам. Перед подачею на стіл його посипали спеціями. Ніхто серед гостей не відчув різниці в смакових якостях, порівняно зі звичайними м'ясними продуктами. Наявність культивованого м'яса реальність. Цей продукт був задуманий любителями тварин і фінансується та схвалюється урядом Нідерландів. У минулому професорам уже вдавалося виростити імплантанти зубів.