У риб'ячому жирі виявлено ще одну корисну властивість

У риб'ячому жирі виявлено ще одну корисну властивість

У риб'ячому жирі виявлено ще одну корисну властивість

22.05.2013 658

У риб'ячому жирі університетськими вченими Ліверпуля було виявлено ще одну корисну для людини властивість. Вони довели, що риб'ячий жир запобігає шкідливому впливу фаст-фуд продуктів на людський мозок.

Спочатку вчені вели дослідження як жирні кислоти Омега-3, що містить жирну рибу, можуть сприяти спалюванню людських жирових запасів. Але, досягти успіху вченим у цьому дослідженні не вдалося, вони виявили зв'язок між вживанням риб'ячого жиру, процесом нейрогенозу та вживанням продуктів із фаст-фуду.

Було давно доведено, що фаст-фуд продукція порушує процес нейрогенозу, цей процес сприяє генерації нервових клітин мозку. Протягом 10 років досліджень, вченими було доведено, що дієта, в яку входить жирна риба, стимулює нейрони людини. А також позитивно впливає на мозкові області, які відповідають за навчання, пам'ять, годівлю, а також нейтралізують вплив шкідливих жирів на мозок. 

Зі слів доктора Люсі Пікавінс стало ясно: Риб'ячий жир не сприяє прямому спалюванню жиру, він зупиняє вплив шкідливих жирів на мозок, які містить не здорова їжа. 

Інші новини розділу

наверх