Економіка

Сторінка 6 з 39

Банк JPMorgan Chase заплатить гігантську суму за припинення розслідування проти ньогоБанк JPMorgan Chase заплатить гігантську суму за припинення розслідування проти нього

Практикована в США угода підозрюваного з правоохоронцями піднесла сенсацію у справі американського банку JPMorgan Chase. Цього разу предметом угоди стали гроші, точніше, сума, яку банк погодився передати «народу США» на викуп скоєних ним порушень законодавства.

20.10.2013735
читати новину
Євросоюз та Канада торгуватимуть без бар'єрівЄвросоюз та Канада торгуватимуть без бар'єрів

Європейський союз та Канада у п'ятницю підписали угоду про вільну торгівлю. У ЄС особливо наголошують на тому факті, що ця угода стала першою з ув'язнених з країнами, які утворюють клуб G8. Експерти вважають, що воно здатне радикально вплинути на економічну інтеграцію Старого та Нового Світу.

19.10.2013759
читати новину
У Франції назріла банківська інноваціяУ Франції назріла банківська інновація

З 2014 споживче кредитування у Франції отримає новий імпульс до розвитку. Його обіцяє задати банківська мережа Nickel (у вільному перекладі – «Копієчка»). Суть нововведення полягає у наданні послуг з кредитування у місцях продажу тютюнових виробів, газет, книг та канцелярського приладдя.

18.10.2013753
читати новину
Можливий дефолт у США зміцнить позиції євро в УкраїніМожливий дефолт у США зміцнить позиції євро в Україні

Сполучені Штати на піку оголошення дефолту. Всупереч заяві експертів-фінансистів про те, що немає приводу для занепокоєння, населення України має бути напоготові щодо підйому курсу євро. Ніхто не заперечує, що з політикою в США бавляться. Республіканці, застосовуючи найбільш раціональну тему, а саме придбання держбюджету, не поспішають йти на поступки з демократами.

18.10.2013739
читати новину
Греція почала розпродуватисяГреція почала розпродуватися

Наприкінці минулого тижня в Греції завершилася приватизація державного підприємства - монополіста з поширення лотерей та надання букмекерських послуг. ОРАР (Організація футбольних прогнозів Греції), є найбільшим оператором на європейському «лотерейному» ринку. До приватизації держава тут мала 33% капіталу.

14.10.2013746
читати новину
Експерти: українські виробники в майбутньому лише виграють від падіння експорту до РосіїЕксперти: українські виробники в майбутньому лише виграють від падіння експорту до Росії

У році, що минає, Україна досить вагомо урізала експорт російського газу. Реакція Росії не забарилася: заборона деяких товарів українського ринку. Як результат: зниження показників експорту українських товарів до Росії на 25 відсотків, якщо порівнювати із 2012 роком.

14.10.2013732
читати новину
наверх