150 г готової перловки (з 75 г сухої крупи), 1 сирий буряк, 1 невелике яблуко, 2 ст. л. з гіркою натурального йогурту,
1 ч. л. оливкового масла extra virgin, 1 ч. л. з гіркою хрону, жменю водяного кресс, жменю молодого шпинату, 4-5 помідорів чері, 100 г запеченої яловичини, 2 гілочки тархуна, 4 волоські горіхи.
Покласти на дно форми варену перловку, додати тертий буряк (варити її не потрібно). Натерти яблуко, змішати його з знежиреним натуральним йогуртом, оливковою олією і хріном і викласти поверх буряків. Насипати шарами водяний крес, шпинат, черрі, тонко нарізану яловичину, листя з гілочок тархуна і подрібнений волоський горіх. Накрити кришкою.