Жінка має з'їсти те, що просить організм!

Жінка має з'їсти те, що просить організм!

Жінка має з'їсти те, що просить організм!

21.05.2012 654

Авторитетний дієтолог Маріон Грільпарцер провела низку досліджень і дійшла висновку, що жінка повинна потурати своєму організму, коли він вимагає чогось смачненько не тільки в період вагітності.

Справа в тому, що організм жінки може подавати сигнали своїй господині про те, що необхідно перекусити якимось особливим продуктом. Такі сигнали придушувати чи ігнорувати не можна, оскільки можна зашкодити здоров'ю. Адже бажання покласти в рот шматочок чогось особливого – це не завжди жіночі капризи, а сигнал про те, що в організмі не вистачає якоїсь речовини та її необхідно заповнити!

Однак не можна і кидатися до холодильника, поглинаючи шкідливі продукти без розбору. Потрібно розібратися в тому, чого не вистачає організму. Наприклад, якщо Вам дуже хочеться ковбаски або бекону, то в організмі не вистачає білка або заліза, замініть ковбасу нежирним м'ясом, бобовими, вівсянкою або зеленню та уникнете шкідливого впливу сої та підсилювачів смаку, які присутні у ковбасних виробах. 

Солоні чіпси можна замінити, каперсами, оливками або солоною рибою. А солодку пастилу продуктами з нижчим вмістом цукру, але не менш корисними – сухофрукти. 

Якщо Ви маєте пристрасть до шоколаду, Вам бракує цинку в організмі, купіть насіння або устриці. Таким чином, знаючи чого Вам не вистачає, можна не тільки допомогти організму, а й зберегти фігуру стрункою, а шкіру здоровою. 

Інші новини розділу

наверх