Урагани та снігові бурі атакували США та Британію

Урагани та снігові бурі атакували США та Британію

Урагани та снігові бурі атакували США та Британію

16.02.2014 1052

Снігова буря, що розбушувалася в Британії та США, забрала життя понад два десятки людей. Багато хто з них став жертвами ДТП.

Дороги вкрилися льодом і перетворилися на справжній хаос. Найбільша аварія, що трапилася найближчими днями, відзначена в Пенсільванії - на трасах зіткнулися близько 100 автомобілів. На щастя, обійшлося без жертв, деякі постраждалі відбулися пораненнями та травмами. Саме тоді циклон перемістився на територію Канади. З кожною годиною видимість на дорогах ставала лише гіршою. Ділянка трансканадської магістралі, довжина якої становить 200 км. Досить складна ситуація утворилася і у Франції, де після урагану «Улла» без електрики залишилося 90 тисяч житлових будинків.

Фокуси природи не оминули і Великобританію. За кілька останніх місяців вони пройшли величезну кількість ураганів. Позавчорашньої ночі черговий шторм наздогнав британців, внаслідок якого зазнали поранень десятки людей, двоє з них загинули. Шторм пройшов також у Лондоні та південній Англії. Найсильніший вітер рве лінії електропередач, ламає дерева, перевертає авто та зносить дахи будівель. Крім того, ллють дощі, продовжує збільшуватися рівень води в річках, затоплено безліч будівель.
Dorohy vkrylysya lʹodom

Інші новини розділу

наверх