У США у продажу з'явився величезний особняк

У США у продажу з'явився величезний особняк

У США у продажу з'явився величезний особняк

24.02.2014 1084

В американському місті Шоал Kpік, розташованому в штаті Алабама, у продажу з'явився величезний особняк, площа якого 5110 квадратних метрів. За даними газети The Daily Mail, на ринку нерухомості в США цей будинок є найбільшим за своєю квадратурою.

Особняк, що продається, обладнаний ліфтом. У ньому є 22 ванних приміщення, кінозал на 25 місць, 15 спальних кімнат, бібліотека, кімната для більярду, гараж, в який легко помістяться 13 автомобілів, винний льох величезних розмірів на 2 тисячі пляшок.

До будинку веде під'їзна доріжка, зроблена у формі величезної гітари. Площа прилеглої території складає 11 гектарів, на ній також розташовані стайня та басейн. Величезний будинок має зовнішні подібності до Версальського палацу. Особняк будувався в 1997 для Ларрі Хауса, який був гендиректором компанії MedPartners. Проект величезної будови було оцінено у 26 млн. доларів. Господар виставив на продаж свою нерухомість, тому що діти вже подорослішали і переїхали. Наразі ціна на особняк становить 13 млн. 900 тис. доларів.

 

Інші новини розділу

наверх