Спорт

Сторінка 6 з 45

Боксер із Запоріжжя отримав бронзову нагородуБоксер із Запоріжжя отримав бронзову нагороду

У місті Анапа відбувся черговий чемпіонат Європи з боксерських поєдинків. Бронзову нагороду було присуджено українцю Олександру Дуднику, наставником якого є Олександр Трюхін.

15.11.2015548
читати новину
Уболівальники «Дніпра» не зможуть потрапити на матч Ліги ЄвропиУболівальники «Дніпра» не зможуть потрапити на матч Ліги Європи

Правоохоронці Франції не рекомендують допускати шанувальників футбольного клубу «Дніпро» на змагання Ліги Європи, які пройдуть 5 листопада поточного року.

03.11.2015500
читати новину
Футболісти Футболісти "Динамо" хвилюються за репутацію клубу

Один із футболістів, який виступає за команду «Динамо» (Київ), прокоментував скандальну ситуацію, що сталася кілька днів тому на стадіоні у Києві в момент матчу Ліги Чемпіонів «Челсі» – «Динамо». Київській команді доведеться відповісти за порушення уболівальників.

24.10.2015470
читати новину
Футбольний клуб «Лаціо» зацікавився гравцем із «Динамо»Футбольний клуб «Лаціо» зацікавився гравцем із «Динамо»

Футбольному клубу «Лаціо» з Риму сподобався український спортсмен із «Динамо». Наразі розглядаються та пропонуються численні варіанти з придбання хавбека Андрія Ярмоленка.

13.10.2015555
читати новину
Гравці «Дніпра» вирішили влаштувати бойкотГравці «Дніпра» вирішили влаштувати бойкот

Скандальна ситуація у футбольному клубі «Дніпро» після гри з командою «Лаціо» знайшла своє обґрунтування. Євген Селезньов, який є лідером команди, наголосив ще раз, що всередині клубу назріли величезні проблеми. Футболіст зазначив, що він, як і багато інших, готовий залишити справжній склад, якщо все залишиться на колишніх місцях.

18.09.2015495
читати новину
«Шахтар» проведе ігри у Сумах«Шахтар» проведе ігри у Сумах

"Шахтар" планує провести змагання у Сумах, проте перед цим потрібно здійснити низку оновлень, оскільки стадіон за останні роки помітно застарів.

07.09.2015525
читати новину
наверх