Політика

Сторінка 2 з 23

Італійські журналісти виявили ознаки шпигунства у діях росіянІталійські журналісти виявили ознаки шпигунства у діях росіян

«Шпигунський» скандал, пов'язаний із прослуховуванням американськими спецслужбами мобільного телефону канцлера Німеччини Ангели Меркель, отримав своє несподіване продовження в італійській пресі. Тепер його головними «героями» стали російські розвідники, які нібито прослуховували розмови західних дипломатів на зустрічі лідерів G 20 на початку вересня у Петербурзі.

30.10.20131067
читати новину
Замість України знижку на російський газ отримає СловаччинаЗамість України знижку на російський газ отримає Словаччина

Олексій Міллер, голова правління ВАТ "Газпром", підтвердив інформацію про те, що чинний контракт зі Словаччиною на постачання російського газу буде переглянуто у бік здешевлення ціни за кубометр палива.

23.10.20131011
читати новину
Віктор Янукович: Україна суттєво збільшить обсяги видобутку власного газуВіктор Янукович: Україна суттєво збільшить обсяги видобутку власного газу

Судячи з висловлювань глави України Віктора Януковича, у наступні роки держава розжене обороти видобутку природного газу до 24 млрд. кубічних метрів. Газ, що видобувається, йтиме на потреби країни. З 2012 до 2013 року Україна наростила кількість свого видобутку до 21 мільярда кубометрів, зазначив Янукович. Такий масштабний видобуток, якоюсь мірою заслуга інвесторів.

19.10.20131072
читати новину
У Польщі розпочинається передвиборча карусельУ Польщі розпочинається передвиборча карусель

У неділю у Варшаві пройде референдум про дострокове складання повноважень чинним президентом міста Ханною Гронкевич-Вальц. Незважаючи на те, що приводом для його проведення стали суто побутові проблеми городян, мало хто сумнівається, що коріння цієї події сягає великої політики.

13.10.20131047
читати новину
Росія пересуває прикордонні стовпи вглиб ГрузіїРосія пересуває прикордонні стовпи вглиб Грузії

Росія, як і раніше, порушує суверенітет Грузії. Протягом останніх кількох місяців російські солдати пересувають прикордонні стовпи вглиб Грузії, - каже президент грузії Саакашвілі, який бере участь у сесії асамблеї ООН у Нью-Йорку. Грузинський лідер сказав, що внаслідок цього його країна втрачає ділянки землі.

24.09.2013952
читати новину
Меркель виключає пряму участь Німеччини у війні у СиріїМеркель виключає пряму участь Німеччини у війні у Сирії

В інтерв'ю виданню «Більд ам Зонтаг» німецький канцлер Меркель заявила, що Німеччина «не братиме участі у військових операціях у Сирії» і закликала ООН якнайшвидше опублікувати інформацію про відповідальних за застосування хімічних засобів у Сирії.

08.09.2013774
читати новину
наверх