Політика

Сторінка 6 з 23

Солодощі Roshen все-таки повернуться до РосіїСолодощі Roshen все-таки повернуться до Росії

Сьогодні вранці Геннадій Онищенко, головний російський санітарний лікар, повідомив, що кондитерську продукцію українського підприємства Roshen буде повернуто на російські прилавки після повного інспектування всіх заводів та після проходження процесу допуску в осживнагляді.

16.08.2013799
читати новину
Ангела Меркель включилася до кампанії підготовки до загальних виборів у НімеччиніАнгела Меркель включилася до кампанії підготовки до загальних виборів у Німеччині

У річницю початку будівництва Берлінської стіни, яка свого часу поділяла нинішню столицю Німеччини на східний та західний сектори, 13 серпня німецький канцлер Ангела Меркель провела зустріч із учнями однієї із середніх шкіл, виступивши у незвичній для виборців ролі викладача.

14.08.2013762
читати новину
Міністерство юстиції хоче дозволити колишнім засудженим балотуватисяМіністерство юстиції хоче дозволити колишнім засудженим балотуватися

Як заявляє Міністр юстиції Олена Лукаш, міністерство юстиції України планує відправити до Верховної Ради для розгляду законопроект, який передбачає можливість балотування на виборах осіб, які раніше мали судимість.

14.08.2013788
читати новину
Вперше віце-президентом Ірану стала жінкаВперше віце-президентом Ірану стала жінка

Президент Ірану Хасан Роухані став першим президентом за всю історію Ірану, який призначив на таку високу посаду представницю слабкої статі. Цю посаду обійняла Ельхам Амінадзе, яка раніше була членом комітету із зовнішньої політики та національної безпеки.

13.08.2013767
читати новину
Прем'єр Норвегії поспілкувався з виборцями у таксіПрем'єр Норвегії поспілкувався з виборцями у таксі

Прем'єр-міністр Норвегії Єн Стольтенберг зробив незвичайний хід напередодні парламентських виборів. Протягом півдня він виконував роботу простого таксиста столиці країни міста Осло. У форменій тужурці, темних окулярах та за кермом чорного «Мерседеса» прем'єр виявився ще й приємним співрозмовником пасажирів.

13.08.2013767
читати новину
Новий Посол США в Україні спілкуватиметься з українцями через соціальні мережіНовий Посол США в Україні спілкуватиметься з українцями через соціальні мережі

Призначення нового посла в Американському посольстві України стало важливою подією літа. Джеффрі Пайєтт отримав посаду, посла США в Україні з початку серпня. Він обіймав керівні посади в Америці, працював у посольстві, заміняв посла США в Індії.

11.08.2013773
читати новину
наверх