Лоліта Мілявська збирається до Китаю

Лоліта Мілявська збирається до Китаю

Лоліта Мілявська збирається до Китаю

14.07.2013 645

Лоліта Мілявська вже давно шанує медицину Китаю, намагається періодично бувати в країні та поправляти здоров'я. Відома всім Лоліта Мілявська вже неодноразово була на відпочинку в Китаї.

Відомо, що китайська медицина визнана у всьому світі, тому співачка найчастіше, перебуваючи там, поєднує відпочинок та різноманітні лікувальні процедури.

Поряд з багатьма російськими зірковими особистостями, Лоліта знаходить китайську медицину найкращою у світі і заслуговує на пошану. Багато довгих років артистка курить, тому під час поїздок у країну набуває рекомендованих трав, які допомагають очистити легені та заспокоїти нерви. Мілявська постійно підтримує взаємозв'язок із китайськими народними цілителями та консультується щодо свого здоров'я. 

Незабаром зірка знову готується до подорожі до КНДР для відпочинку та поправки здоров'я. 

Інші новини розділу

  • Джордж Клуні роздав 14 друзям по мільйону доларів 19.12.2017282 Джордж Клуні роздав 14 друзям по мільйону доларів
    Американський актор Джордж Клуні роздав своїм товаришам валізки з грошима в подяку за дружбу. Про це розповів підприємець Ранд Джербер, який також отримав подарунок, пише Inquirer.
  • Модель Кайлі Дженнер чекає первістка 28.10.2017324 Модель Кайлі Дженнер чекає первістка
    Як повідомляє зарубіжна преса, 20-річна зірка шоу-бізнесу Кайлі Дженнер перебуває в цікавому положенні. З чуток, батьком майбутньої дитини американської знаменитості є 25-річний співак Тревіс Скотт.
  • Мадонна емігрує з США! 11.09.2017372 Мадонна емігрує з США!
    Популярна співачка Мадонна готується до переїзду в Португалію. Про це стало відомо від іноземних засобів масової інформації.
  • Наталія Орейро розповіла, як позбулася від зайвих кілограмів 25.05.2017422 Наталія Орейро розповіла, як позбулася від зайвих кілограмів
    Тиждень тому відомій співачці й акторці Наталіє Орейро виповнилося 40 років. Однак навіть і зараз зірка своїм прекрасним зовнішнім виглядом може зачарувати будь-кого.
  • Дмитру Білану поставили серйозний діагноз 16.03.2017524 Дмитру Білану поставили серйозний діагноз
    Популярному російському співакові Дмитру Білану не так давно поставили досить серйозний діагноз. Співак не став приховувати від співробітників ЗМІ, що у нього виявлено кілька міжхребцевих гриж, які доставляють артисту чимало проблем.
  • Співачка Брітні Спірс повернулася в колишні форми 28.01.2017546 Співачка Брітні Спірс повернулася в колишні форми

    Всевідома співачка Брітні Спірс серйозно взялася за свою фігуру. Зірка тривалий час займається в тренажерному залі. Головною причиною цих занять є новий коханий Брітні, який молодший за неї на 12 років.

  • Обраниця Миколи Баскова не планує виходити заміж 30.12.2016477 Обраниця Миколи Баскова не планує виходити заміж
    Не так давно журналісти поспілкувалися зі співаком Миколою Басковим і його обраницею Софі Кальчева. На сторінці в одній із соціальних мереж Софі знову була піднята тема про офіційні відносинах.
  • Анджеліна Джолі пред'явила колишньому чоловікові нові вимоги 16.12.2016467 Анджеліна Джолі пред'явила колишньому чоловікові нові вимоги
    Анджеліна Джолі заявила про певні вимоги, які вона збирається висунути по відношенню до свого колишнього чоловіка.
  • У житті телеведучої Ольги Бузової відбулися зміни 01.12.2016479 У житті телеведучої Ольги Бузової відбулися зміни
    У телеведучої Ольги Бузової почався складний період в житті. Уже тривалий час в мережі з'являються відомості, що вона знаходиться на межі розриву з коханим. При цьому пара не дає будь-яких роз'яснень з цього приводу. На сторінках в інтернеті Ольга написала, що залишилася наодинці з собою, оскільки найближчі люди просто-напросто відвернулися від неї.
  • Співачка Ольга Орлова розповіла про своє особисте життя 17.11.2016479 Співачка Ольга Орлова розповіла про своє особисте життя
    Кілька днів тому співачку Ольгу Орлову попросили дати інтерв'ю, в якому їй довелося відповісти на питання про свої найближчі плани і особистому житті.
наверх