Переваги теплої підлоги

Переваги теплої підлоги

Переваги теплої підлоги

08.12.2015 736

У холодні зимові вечори відчуття тепла у приміщенні створює затишок та загальну комфортну обстановку. Ні для кого не секрет, що відчуття теплої поверхні під ногами зігріває нас повністю.

Не обов'язково чекати літа для того, щоб пройтися по теплому пісочку босоніж. Змонтована тепла підлога в квартирі допоможе вам відчувати теплоту цілий рік. Наявність різноманітних технологічних розробок дозволяє створити підлогу власними силами. Необхідне електромонтажне обладнання можна придбати у будь-яких будівельних супермаркетах.

У сучасному облаштуванні квартир широко застосовуються системи теплої підлоги. Величезна популярність цього виду обігріву велика. Підлоги з підігрівом застосовувалися з давніх-давен. В даний час здійснили удосконалення системи, що дає можливість застосовувати її у кожному будинку. Тепла підлога може змонтувати кожна людина. У магазинах купити теплу підлогу не важко. Наявність такої статі в житловому приміщенні несе з собою безліч переваг.

Цей варіант опалення дає можливість рівномірного розподілу тепло по всій площі підлоги. При цьому тепле повітря за законами фізики піднімається вищим і на рівні людського тулуба температура його починає знижуватися. Але цього достатньо для того, щоб у приміщенні було тепло. Використовуючи радіаторне опалення в приміщенні можна досягти температури, що відповідає 23 градусам, але при цьому доводиться ходити в тапочках, тому що під ногами присутнє відчуття дискомфорту через холодну підлогу. Саме система теплої підлоги проводить правильне розподілення теплого повітря по всьому житловому простору.

Використання теплої підлоги дозволяє створити температурний режим у квартирі в районі 30 градусів, що неможливо зробити звичайними системами обігріву. Завдяки наявності постійного тепла у приміщенні ми отримуємо:

- відсутність перепаду температур - дозволяє запобігти різноманітним застудним захворюванням;

- Наявність повітря з однаковим рівнем вологості - позитивно впливає на слизові оболонки, що в результаті не дає можливість потрапляти в організм людини вірусів;

- лежачи на теплій підлозі можна не боятися застудити спину. Прогрівання тіла у положенні лежачи допомагає уникнути захворювання на радикуліт.


Маючи величезне бажання та певні знання можна встановити теплу підлогу та насолоджуватися комфортною обстановкою довгий час.

Інші новини розділу

  • TS 714 RTS HEPA - пилосос від Starmix для готельного і ресторанного бізнесу 14.11.2017263 TS 714 RTS HEPA - пилосос від Starmix для готельного і ресторанного бізнесу
    Нова модель пилососа від Starmix підходить не тільки для чутливих до шуму областей використання, але також і з точки зору алергії завдяки фільтру HEPA. Завдяки цим функціям TS 714 RTS HEPA є компактним універсалом для прибирання в готелях, ресторанах і офісних приміщеннях. Що стосується енергетики, він також привабливий: він виконує вимоги європейського класу енергоефективності А.
  • Захисні плівки телефону 27.03.2015830 Захисні плівки телефону
    Сьогодні практично кожна людина виступає власником телефону або плеєру. Кожне пристрій має дисплей, який може подряпатися.
  • USB-пилосос від фірми 27.03.2015836 USB-пилосос від фірми "FLASH"
    USB-пилосос від фірми "FLASH" стане цікавою покупкою як для користувачів комп'ютерів, так і для людей цікавляться всілякими аксесуарами.
  • Штори в стилі кантрі 23.03.2015773 Штори в стилі кантрі
    В інтер'єрах стилю кантрі використання текстилю має особливе значення - він виступає практично стилеутворюючим елементом. А в кухнях стилю кантрі домінуючу роль виконують дві речі - вікно та столова група.
  • Брендові жіночі сумки chanel 15.03.20151504 Брендові жіночі сумки chanel
    Для створення ідеального образу необхідно підібрати підходящу сумочку. Вона повинна бути не тільки модною, але і місткою. Невід'ємними атрибутами жіночої сумочки є косметичка, мобільний телефон і ключі.
  • WOLFCRAFT є найвідомішим брендом ручного інструменту в Німеччині 04.02.2015801 WOLFCRAFT є найвідомішим брендом ручного інструменту в Німеччині
    Результати недавнього дослідження європейського ринку підтверджують, WOLFCRAFT, на сьогоднішній день один з найбільш відомих брендів в сегменті ручного інструменту.
  • Компанія PROXXON презентувала довгоочікувану новинку 04.02.2015829 Компанія PROXXON презентувала довгоочікувану новинку
    Компанія PROXXON презентувала новинки своєї продукції на виставці в Кельні. Однією з них є токарний верстат PD 250/E, який є покращеним, в порівнянні з попередником PD 230/Е. Токарний верстат PD 250/E, призначений для обробки сталі, латуні, алюмінію та пластиків. Фланець для кріплення фрезерної головки PF 230.
наверх