Здоров'я

Сторінка 53 з 53

Пташиний грип не такий небезпечний, як його описуютьПташиний грип не такий небезпечний, як його описують

Пташиний грип може бути менш смертоносним, ніж передбачалося, на основі аналізу сироватки крові багатьох минулих спалахів інфекцій в Азії. Нещодавно у В'єтнамі було зареєстровано випадки захворювання серед качок, де підозра впала на вірус пташиного грипу H5N1.

20.02.2012775
читати новину
"Ні!" курінню в громадських місцях

Київський міжнародний інститут соціології провів опитування, що думають українці про ухвалення закону, який забороняє куріння у громадських приміщеннях, не виключаючи робочих місць, офісів та житлових будинків. 84% опитаних підтримали ухвалення такого законопроекту.

09.02.2012832
читати новину
Сало допоможе зігрітисяСало допоможе зігрітися

Коли ви намагаєтеся зігрітися за нестерпно низьких температур, такий український «делікатес» як сало дуже необхідний, як вважають лікарі.

24.01.2012856
читати новину
Клітини шкіри можуть бути перетворені на клітини головного мозкуКлітини шкіри можуть бути перетворені на клітини головного мозку

Клітини шкіри були перетворені безпосередньо на клітини, які розвиваються в основні компоненти мозку вченими, що вивчають мишей у Каліфорнії.

15.01.2012778
читати новину
Рецепти боротьби зі зморшкамиРецепти боротьби зі зморшками

Серед жінок дуже багато ласунів. Проте, за словами вчених, солодощі не лише додають зайві кілограми, а й сприяють появі зморшок. Якщо вживати продукти, в яких міститься велика кількість цукру, зморшки на обличчі з'являться раніше часу. Реакцію легко помітити.

11.01.2012859
читати новину
Звичайний аспірин може завдати шкоди здоров'юЗвичайний аспірин може завдати шкоди здоров'ю

Здорові люди, які приймають аспірин, щоб запобігти серцевому нападу, можуть завдати собі більше шкоди, ніж користі, як попереджають вчені.

02.01.2012851
читати новину
наверх