Здоров'я

Сторінка 3 з 53

Часник не завжди кориснийЧасник не завжди корисний

Всі знають, що часник є унікальною рослиною, що містить в собі масу корисних речовин. Але не можна забувати, що часник має і протипоказання.

21.01.2017395
читати новину
Небезпечні наслідки нестачі солі в організміНебезпечні наслідки нестачі солі в організмі
Багато людей знають той факт, що велике споживання солі призводить до різних проблем зі здоров'ям. При цьому фахівці з Німеччини заявили, що низьке споживання солі таїть в собі не меншу небезпеку.
21.12.2016375
читати новину
Фахівці рекомендують вживати каву після обідуФахівці рекомендують вживати каву після обіду
Багато людей для того, щоб підбадьоритися, наливають собі вранці чашку кави. Однак вчені з'ясували цікавий факт того, що кава, що вживається в момент сніданку, не тонізує і не заряджає енергією на майбутній день.
06.12.2016366
читати новину
Прибирання за допомогою пилососа небезпечна для алергіків.Прибирання за допомогою пилососа небезпечна для алергіків.
Багатьом людям, що страждають від алергії, відомо, що прибирання за допомогою пилососа не завжди призводить до наміченої мети, оскільки не усуває житло від пилу.
28.11.2016361
читати новину
Фаст-фуд негативно впливає на пам'ять людиниФаст-фуд негативно впливає на пам'ять людини
Багатьом відомо, транс-жири і фаст-фуд завдають непоправної шкоди здоров'ю людини. Виявляється, в першу чергу страждають когнітивні здібності і пам'ять. Дослідження показало, що порушення пам'яті в основному відзначаються у чоловіків середнього віку.
13.11.2016360
читати новину
Нікотин сприяє розвитку хвороби АльцгеймераНікотин сприяє розвитку хвороби Альцгеймера
Фахівці з Америки виконали найважливіше дослідження, яке довело, що дія нікотину на людський організм набагато небезпечніше, ніж належало колись раніше. Вчені відзначили, що палять особистості в 2 рази частіше страждають від хвороби Альцгеймера.
01.11.2016357
читати новину
наверх