Захисні плівки телефону

Захисні плівки телефону

Захисні плівки телефону

27.03.2015 830

Зберегти дисплей мобільного девайса в первісному стані дозволить захисна наклейка, що приклеюється до екрану пристрою. Спеціальний склад наклейки гарантує надійне прилипання до екрану.

Наклейка виготовляється з полімеру, який відрізняється високою міцністю. Бути при використанні на різних мобільних девайсах абсолютно невідчутними дозволяють сучасним захисним плівкам чудові параметри.

Для багатьох варіантів мобільних пристроїв виготовляються фірмові плівки, що не потребують спеціальної підгонки під екран. Практично на всі девайси можна поставити універсальну плівку, але під габарити конкретного екрану її потрібно заздалегідь підігнати.

Використання спеціалізованої захищаючої плівки, яка часто реалізується зі спеціальною ганчірочкою, допомагає надовго зберегти зовнішній вигляд пристрою.

Інші новини розділу

  • TS 714 RTS HEPA - пилосос від Starmix для готельного і ресторанного бізнесу 14.11.2017263 TS 714 RTS HEPA - пилосос від Starmix для готельного і ресторанного бізнесу
    Нова модель пилососа від Starmix підходить не тільки для чутливих до шуму областей використання, але також і з точки зору алергії завдяки фільтру HEPA. Завдяки цим функціям TS 714 RTS HEPA є компактним універсалом для прибирання в готелях, ресторанах і офісних приміщеннях. Що стосується енергетики, він також привабливий: він виконує вимоги європейського класу енергоефективності А.
  • Переваги теплої підлоги 08.12.2015735 Переваги теплої підлоги

    У холодні зимові вечори відчуття тепла у приміщенні створює затишок та загальну комфортну обстановку. Ні для кого не секрет, що відчуття теплої поверхні під ногами зігріває нас повністю.

  • USB-пилосос від фірми 27.03.2015836 USB-пилосос від фірми "FLASH"
    USB-пилосос від фірми "FLASH" стане цікавою покупкою як для користувачів комп'ютерів, так і для людей цікавляться всілякими аксесуарами.
  • Штори в стилі кантрі 23.03.2015773 Штори в стилі кантрі
    В інтер'єрах стилю кантрі використання текстилю має особливе значення - він виступає практично стилеутворюючим елементом. А в кухнях стилю кантрі домінуючу роль виконують дві речі - вікно та столова група.
  • Брендові жіночі сумки chanel 15.03.20151504 Брендові жіночі сумки chanel
    Для створення ідеального образу необхідно підібрати підходящу сумочку. Вона повинна бути не тільки модною, але і місткою. Невід'ємними атрибутами жіночої сумочки є косметичка, мобільний телефон і ключі.
  • WOLFCRAFT є найвідомішим брендом ручного інструменту в Німеччині 04.02.2015801 WOLFCRAFT є найвідомішим брендом ручного інструменту в Німеччині
    Результати недавнього дослідження європейського ринку підтверджують, WOLFCRAFT, на сьогоднішній день один з найбільш відомих брендів в сегменті ручного інструменту.
  • Компанія PROXXON презентувала довгоочікувану новинку 04.02.2015829 Компанія PROXXON презентувала довгоочікувану новинку
    Компанія PROXXON презентувала новинки своєї продукції на виставці в Кельні. Однією з них є токарний верстат PD 250/E, який є покращеним, в порівнянні з попередником PD 230/Е. Токарний верстат PD 250/E, призначений для обробки сталі, латуні, алюмінію та пластиків. Фланець для кріплення фрезерної головки PF 230.
наверх