За кордоном

Сторінка 46 з 46

Мавроді втік з лікарні, прихопивши з собою дороге обладнанняМавроді втік з лікарні, прихопивши з собою дороге обладнання

Сергій Мавроді, відомий натхненник піраміди МММ, зник учора з московської лікарні, куди його доставили два дні тому. Разом з ним пропав і дорогий медичний устрій.

23.03.2012751
читати новину
Спеціаліст з ремонту холодильників розморозив моргСпеціаліст з ремонту холодильників розморозив морг

Безпритульна людина з кримінальним минулим винна у розморожуванні моргу у Владивостоку. 49-річний підозрюваний, уродженець Азербайджану, вкрав труби передачі холодоагентів із моргу для того, щоб продати їх на металобрухт.

15.03.2012780
читати новину
Священики пройдуть прискорений курс зі стрибків із парашутомСвященики пройдуть прискорений курс зі стрибків із парашутом

Священики в російських повітрянодесантних військах пройдуть прискорений курс зі стрибків з парашутом наступного тижня. Це єдині подібні вчення серед священнослужителів у всьому світі.

07.03.2012793
читати новину
У Пітері масово У Пітері масово "закривають" опозиціонерів

Ситуація, що виникла після виборів Президента Росії, загрожує вийти з-під контролю. Акції протесту охопили Москву та Санкт-Петербург.

05.03.2012792
читати новину
Група озброєних екстремістів затримано у НовосибірськуГрупа озброєних екстремістів затримано у Новосибірську

Сьогодні правоохоронці затримали в Новосибірську кілька членів екстремістського угруповання. П'ятеро озброєних людей належать організації «Новосибірський джамаат», які займаються фінансуванням бандитів на Кавказі, видобуваючи гроші грабежами, розбоєм та здирством.

03.03.2012758
читати новину
"Газпром" знову у суді

Новий судовий позов, пов'язаний з російським газом, виник на світовій політичній арені. На цей раз російський «Газпром» судиться з Литвою. Російська компанія подала до арбітражного суду литовську компанію Lietuvos dujos з метою захистити свої інвестиційні активи.

01.03.2012827
читати новину
наверх