Весняний макіяж

Весняний макіяж

Весняний макіяж

20.09.2017 352

Але тільки не перестарайтеся. Акцент треба робити або на очі, або на губи. Не забудьте про тон шкіри, він повинен бути обов'язково рівним. У брюнеток є необмежені можливості у виборі кольорів тіней, але обов'язково стежте, щоб олівець для повік відповідав обраному тону.

Шатенкам набагато простіше. Їх шкіра від народження має рівний відтінок. Тому для весняного макіяжу буде досить небагато коректора. Але не забудьте нанести матові рум'яна великий м'яким пензликом. Для вас модно мінімально фарбувати повіки тінями. Вибирайте природні тона. Не зловживайте і тушшю. А ось помадою можете грати. Червоні, вишневі, винні та інші тони на ваш смак.

Інші новини розділу

  • Модно і дешево 19.03.2018603 Модно і дешево
    Поняття слова «мода» вже існує багато років. В сучасний час мода - це певний стиль людини в різних її проявах.
  • Як змусити себе зробити рутинну і неприємну роботу? 19.03.2018519 Як змусити себе зробити рутинну і неприємну роботу?
    Кожен стикається з тим, що необхідно робити рутинну і нецікаву роботу, незалежно від бажання. Яким же чином зробити так, щоб неприємна робота стала корисною, якщо вона не приносить задоволення?
  • Усе повертається 19.03.2018535 Усе повертається
    Моді властиво повертатися, здійснюючи виток в декілька десятилітть, вона знову приходить до нас, але трохи на іншому рівні.
  • Хто в домі головний або у нас щеня 23.01.2018313 Хто в домі головний або у нас щеня

    У нас в будинку завелося щеня і закінчилося наше щасливе безтурботне спокійне життя. Таке враження, що прийшли гості з усіма своїми малолітніми дітьми. Яка енергетика.

  • Успіх у кожного свій 11.01.2018317 Успіх у кожного свій

    У сьогоднішньому матеріальному світі успіх дуже часто означає наявність різних речей. Тобто для нас дуже часто успіх визначається бажанням володіти великою кількістю різних речей.

  • Як прибрати надлишки машинного масла 20.09.2017377 Як прибрати надлишки машинного масла
    Потрібно прибрати з поверхні швейної машинки надлишки машинного масла, які можуть при роботі забруднити тканину.
  • Ямайка на кремових пляжах 11.09.2017385 Ямайка на кремових пляжах
    Для багатьох Ямайка - серце Карибського моря. Батьківщина музики реггі, руху Растафари і розкішних курортів, Ямайка символізує неймовірно чудовий і екзотичний відпочинок в субтропіках.
  • У львівських трамваях з'явилася система електронних квитків 22.01.2017489 У львівських трамваях з'явилася система електронних квитків

    У трамваї №8 міста Львова з середини січня поточного року була введена інноваційна система оплати проїзду.

  • У Києві незрячі дівчата здійснять стрибки з парашутами 02.10.2016535 У Києві незрячі дівчата здійснять стрибки з парашутами
    У столиці України сьогодні пройде незвичайний захід, головними учасниками якого стануть кілька незрячих дівчат. Основна мета акції - підтримка осіб з особливими потребами.
  • Наступного року «Укрпошта» введе нову послугу 07.09.2016552 Наступного року «Укрпошта» введе нову послугу
    З наступного року в планах «Укпочти» ввести нову послугу, головною функцією якої буде швидка доставка посилок. В даний момент новітній функціонал знаходиться на стадії тестування. Уже в наступному році клієнти зможуть оцінити новий сервіс «Укрпошти».
наверх