Усе повертається

Усе повертається

Усе повертається

19.03.2018 537

Так, на сьогоднішній день в моду входить все те, що було вельми і вельми популярним в шістдесяті роки минулого століття. Це, перш за все, стиль Хіппі. Дана субкультура увірвалася в життя звичайних людей практично в кожній сфері - від політичних переконань до зовнішності.

Найрадикальнішим напрямком даного стилю, звичайно ж, став одяг. Хіпі був властивий якийсь бунтарський дух, який виражався в яскравих, кричущих кольорах одягу замість звичного і разом з тим нудного і безликого сірого або чорного.

Ну і куди ж без джинсів? Саме кльош став візитною карткою активної молоді тих часів. Безсумнівно, не всім вдавалося дістати заповітний наряд, однак здаватися і зневірятися ніхто не збирався.

Навіть якщо джинси були прості сині і прямі, вузькі, модників це не могло зупинити. Кольорові латки і вшиті в боки джинсів трикутники могли зробити з простого школяра завидного стилягу. Довге волосся, закріплені невеликою банданою у хіпі - атрибут вже не тільки жіночий, але і чоловічий.

Інші новини розділу

  • Модно і дешево 19.03.2018604 Модно і дешево
    Поняття слова «мода» вже існує багато років. В сучасний час мода - це певний стиль людини в різних її проявах.
  • Як змусити себе зробити рутинну і неприємну роботу? 19.03.2018520 Як змусити себе зробити рутинну і неприємну роботу?
    Кожен стикається з тим, що необхідно робити рутинну і нецікаву роботу, незалежно від бажання. Яким же чином зробити так, щоб неприємна робота стала корисною, якщо вона не приносить задоволення?
  • Хто в домі головний або у нас щеня 23.01.2018313 Хто в домі головний або у нас щеня

    У нас в будинку завелося щеня і закінчилося наше щасливе безтурботне спокійне життя. Таке враження, що прийшли гості з усіма своїми малолітніми дітьми. Яка енергетика.

  • Успіх у кожного свій 11.01.2018317 Успіх у кожного свій

    У сьогоднішньому матеріальному світі успіх дуже часто означає наявність різних речей. Тобто для нас дуже часто успіх визначається бажанням володіти великою кількістю різних речей.

  • Весняний макіяж 20.09.2017352 Весняний макіяж
    Для того щоб зробити весняний макіяж прочитайте кілька корисних порад. Для брюнеток цієї весни підійдуть краще мерехтливі тони тіней і яскравий блиск для губ.
  • Як прибрати надлишки машинного масла 20.09.2017377 Як прибрати надлишки машинного масла
    Потрібно прибрати з поверхні швейної машинки надлишки машинного масла, які можуть при роботі забруднити тканину.
  • Ямайка на кремових пляжах 11.09.2017385 Ямайка на кремових пляжах
    Для багатьох Ямайка - серце Карибського моря. Батьківщина музики реггі, руху Растафари і розкішних курортів, Ямайка символізує неймовірно чудовий і екзотичний відпочинок в субтропіках.
  • У львівських трамваях з'явилася система електронних квитків 22.01.2017489 У львівських трамваях з'явилася система електронних квитків

    У трамваї №8 міста Львова з середини січня поточного року була введена інноваційна система оплати проїзду.

  • У Києві незрячі дівчата здійснять стрибки з парашутами 02.10.2016535 У Києві незрячі дівчата здійснять стрибки з парашутами
    У столиці України сьогодні пройде незвичайний захід, головними учасниками якого стануть кілька незрячих дівчат. Основна мета акції - підтримка осіб з особливими потребами.
  • Наступного року «Укрпошта» введе нову послугу 07.09.2016552 Наступного року «Укрпошта» введе нову послугу
    З наступного року в планах «Укпочти» ввести нову послугу, головною функцією якої буде швидка доставка посилок. В даний момент новітній функціонал знаходиться на стадії тестування. Уже в наступному році клієнти зможуть оцінити новий сервіс «Укрпошти».
наверх