TS 714 RTS HEPA - пилосос від Starmix для готельного і ресторанного бізнесу

TS 714 RTS HEPA - пилосос від Starmix для готельного і ресторанного бізнесу

TS 714 RTS HEPA - пилосос від Starmix для готельного і ресторанного бізнесу

14.11.2017 263

Starmix представляє нову модель пилососа для легкої і швидкої роботи. Маючи потужну всмоктуючоу здатність 42 літра в секунду і вакуумом 210 мбар, TS 714 RTS HEPA є зіркою для готельного і ресторанного бізнесу. Завдяки низькому рівню звукового тиску в 62 децибели, він також ідеально підходить для прибирання в робочий час.

Зручна робота на будь-якій поверхні

Килим, паркет або плитка: при вбудованому регулювання потужності пристрій може бути адаптоване до будь-якого підлогового покриття в міру необхідності, тому його можна особливо надійно очистити. Завдяки еко-режиму і максимальній потужності споживання 700 Вт сухий пилосос не тільки ефективний, а й екологічно чистий. TS 714 RTS HEPA пропонує компактну конструкцію зі спеціальним контейнером, який вміщає до 14 літрів пилу і бруду. 5-шаровий нетканий фільтр-мішок і вбудований видувний фільтр роблять пилосос також відмінним помічником від алергії на робочому місці.

Всебічне обладнання - задоволення від роботи

Щоденне прибирання - це зручний досвід роботи з новим пилососом від Starmix. Всі аксесуари доступні в будь-який час завдяки боковому кріпленню. Екстра-довга колісна база робить міцні, прогумовані колеса забезпечують плавну їзду. Великий перемикач вкл/викл можна використовувати ногою в зручній для користувача формі. Завдяки нетканим фільтруючим мішкам пил залишається там, де вона є, навіть при зміні мішка. Через невелику вагу пристрій можна легко транспортувати тільки однією рукою. Ковзаючий занос на нижньому боці дозволяє практично без барперешкодно переміщатися по порогах дверей.

Інші новини розділу

  • Переваги теплої підлоги 08.12.2015735 Переваги теплої підлоги

    У холодні зимові вечори відчуття тепла у приміщенні створює затишок та загальну комфортну обстановку. Ні для кого не секрет, що відчуття теплої поверхні під ногами зігріває нас повністю.

  • Захисні плівки телефону 27.03.2015829 Захисні плівки телефону
    Сьогодні практично кожна людина виступає власником телефону або плеєру. Кожне пристрій має дисплей, який може подряпатися.
  • USB-пилосос від фірми 27.03.2015836 USB-пилосос від фірми "FLASH"
    USB-пилосос від фірми "FLASH" стане цікавою покупкою як для користувачів комп'ютерів, так і для людей цікавляться всілякими аксесуарами.
  • Штори в стилі кантрі 23.03.2015773 Штори в стилі кантрі
    В інтер'єрах стилю кантрі використання текстилю має особливе значення - він виступає практично стилеутворюючим елементом. А в кухнях стилю кантрі домінуючу роль виконують дві речі - вікно та столова група.
  • Брендові жіночі сумки chanel 15.03.20151503 Брендові жіночі сумки chanel
    Для створення ідеального образу необхідно підібрати підходящу сумочку. Вона повинна бути не тільки модною, але і місткою. Невід'ємними атрибутами жіночої сумочки є косметичка, мобільний телефон і ключі.
  • WOLFCRAFT є найвідомішим брендом ручного інструменту в Німеччині 04.02.2015801 WOLFCRAFT є найвідомішим брендом ручного інструменту в Німеччині
    Результати недавнього дослідження європейського ринку підтверджують, WOLFCRAFT, на сьогоднішній день один з найбільш відомих брендів в сегменті ручного інструменту.
  • Компанія PROXXON презентувала довгоочікувану новинку 04.02.2015829 Компанія PROXXON презентувала довгоочікувану новинку
    Компанія PROXXON презентувала новинки своєї продукції на виставці в Кельні. Однією з них є токарний верстат PD 250/E, який є покращеним, в порівнянні з попередником PD 230/Е. Токарний верстат PD 250/E, призначений для обробки сталі, латуні, алюмінію та пластиків. Фланець для кріплення фрезерної головки PF 230.
наверх