Технології

Сторінка 4 з 54

Англійський фахівець представив унікальний наметАнглійський фахівець представив унікальний намет
Англійський фахівець створив інноваційний намет. Cinch! самостійно розкладається буквально за кілька секунд.
08.09.2016412
читати новину
Ліванський дизайнер створив унікальний матрацЛіванський дизайнер створив унікальний матрац
Хто не мріє мати унікальний матрац для пляжу, який би виконував функцію холодильника і акумулятора. Фахівці поспішили реалізувати унікальну задумку. Незвичайна ідея прийшла в голову ліванському дизайнеру, який поспішив її втілити.
21.07.2016457
читати новину
Голландський фахівець винайшов незвичайний холодильникГолландський фахівець винайшов незвичайний холодильник
Важко припустити, скільки енергії витрачається на те, щоб зберегти свіжість продуктів харчування. Фахівці створили унікальну установку, за допомогою якої фрукти і овочі на довгий час залишаться свіжими.
05.07.2016465
читати новину
Фахівці створили самонаповнюючий бутильФахівці створили самонаповнюючий бутиль
Всім доводилося помічати, що при діставання пляшки з лимонадом з холодильника, на її боках досить швидко накопичується волога. Тоді фахівцям прийшла ідея розробити унікальну ємність.
16.06.2016465
читати новину
Інноваційний рюкзак Lifepack зможе зарядити гаджети під час подорожейІнноваційний рюкзак Lifepack зможе зарядити гаджети під час подорожей
В останні роки сучасні гаджети стали невід'ємною частиною життя. При цьому мало які мобільні пристрої відрізняються тривалою автономною роботою акумуляторів. Саме тому був створений унікальний рюкзак, який допоможе зарядити сучасні пристрої в момент розряду.
30.05.2016673
читати новину
Фахівці створили велосипедні рукавички з покажчиками повороту.Фахівці створили велосипедні рукавички з покажчиками повороту.
Спеціально для велосипедистів фахівці створили велосипедні рукавички, які здатні автоматично вказувати поворот. Такий винахід стане в нагоді тим, хто пересувається по дорогах у темну пору.
06.05.2016512
читати новину
наверх