Закінчився найбільший і найсуворіший піст. Багато людей не знають правила безболісного виходу із семитижневого посту та переходу до повсякденного режиму харчування.
Як це зробити рекомендують дієтологи.
На думку фахівців, необхідно дуже плавно вийти з посту і знати міру в їжі.
На великодньому столі, за традицією, вітаються яйця, паски, сир. Дієтологи радять звичайне харчування починати з нежирного сиру та кефіру. За великоднім столом можна з'їсти шматочок паски та одне яйце. Бажано, якщо паска не дуже свіжа. Їжте нежирну свинину, яловичину або відварену курятину та обов'язкова зелень кропу та петрушки. Будьте обережні з алкоголем, обмежтеся келихом червоного вина.
Здоров'я вам!