Політика

Сторінка 5 з 23

Роберт Мугабе – знову президент ЗімбабвеРоберт Мугабе – знову президент Зімбабве

У четвер 22 серпня 89-річний Роберт Мугабе склав присягу президента Зімбабве і всьоме поспіль вступив на посаду глави держави. На церемонії інавгурації були відсутні представники опозиції, які не визнали результатів президентських виборів 31 липня, за підсумками яких Мугабе отримав 61% голосів виборців, а його суперник, - Морган Цвангіраї, - лише 34%.

23.08.2013879
читати новину
Росія може припинити співпрацю з Україною у сфері авіабудуванняРосія може припинити співпрацю з Україною у сфері авіабудування

Нинішній віце-прем'єр Російської Федерації пан Рогозін заявив про нераціональність продовжувати спільний проект з українськими конструкторами в галузі літакобудування, а саме, спільних розробок з реконструкції та модернізації Ан-124 "Руслан" та Ан-70.

23.08.2013787
читати новину
Кабмін України ухвалив рішення рефінансувати НАК Кабмін України ухвалив рішення рефінансувати НАК "Нафтогаз"

Прийнято рішення про рефінансування НАК "Нафтогаз" Кабінетом Міністрів України, - заявив Едуард Ставицький, міністр енергетики та вугільної промисловості після засідання уряду.

22.08.2013776
читати новину
Україна замахнулася на проведення ОлімпіадиУкраїна замахнулася на проведення Олімпіади

Сьогодні Олександр Вікул, віце-прем'єр-міністр України, очолить засідання спеціалізованого комітету з розробки заявки до Міжнародного олімпійського комітету для отримання права приймати Зимову Олімпіаду у 2022 році в Україні.

21.08.2013774
читати новину
Торгова війна російськоюТоргова війна російською

Усім давно відомо, що наша країна обирає шлях до Європи. Але тільки Росія ще намагається вхопитись своїми іклами за нас, дорогі українці. Адже Митний союз – це другий СРСР, якщо вам завгодно. ТС довго не витримає без українських ресурсів і залякування газом тут уже не допомагає.

18.08.2013847
читати новину
Віталій Кличко не збирається ставати президентом УкраїниВіталій Кличко не збирається ставати президентом України

Відомий боксер світового масштабу і, за сумісництвом, український народний депутат, лідер партії Віталій Кличко не балотуватиметься на пост президента країни. Політик заявив, що думає про президентські вибори, але підкреслив, що це лише зацікавленість в участі в них. Журналіст, який припустився цієї неточності, написав ексклюзивний коментар, в якому за умови анонімності підтверджує свою помилку.

17.08.2013787
читати новину
наверх