Події

Сторінка 5 з 42

У центрі Харкова внаслідок аварії пошкоджено асфальтУ центрі Харкова внаслідок аварії пошкоджено асфальт

Сьогодні у центрі Харкова прорвало водопровідну трубу. На дорозі сталася руйнація асфальту. Сьогодні вдень у центрі Харкова стався інцидент. На вулиці Кооперативній вийшла з ладу водопровідна труба. У результаті постраждало дорожнє полотно, асфальт провалився, і тут виникла величезна калюжа.

07.10.2013739
читати новину
У Києві обстріляно автомобільУ Києві обстріляно автомобіль

Вчора вдень у центральному районі Києва, що на вулиці Глибочинській, вибухнула перестрілка. Свідки розповідають, як двома автомобілями одночасно було заблоковано третю. Двоє молодих хлопців, одягнених у чорний одяг, схожий на форму охорони, почали розбиратися з водієм оточеного автомобіля.

04.10.2013771
читати новину
Боротьба з вовком у селі Селезівка ​​Житомирської областіБоротьба з вовком у селі Селезівка ​​Житомирської області

Село Селезівку на Житомирщині відвідав вовк, який почав активно полювати на мешканців. Жінка побачила, що вовк нападає на оточуючих, вирішила власними силами боротися за порятунок односельців.

01.10.20131010
читати новину
Яйцями та черевиками кидали у президента Ірану. Інцидент в аеропортуЯйцями та черевиками кидали у президента Ірану. Інцидент в аеропорту

"Смерть Америці, смерть Ізраїлю!" - такі вигуки чулися на адресу іранського голови, який щойно повернувся із сесії асамблеї ООН. Хасана Рухані критикували насамперед, за розмову з Обамою, яка стосувалася ядерної програми.

29.09.2013811
читати новину
Російська альпіністка зірвалася зі скелі у КримуРосійська альпіністка зірвалася зі скелі у Криму

Росіянка, піднімаючись нагору по скелях у важкодоступному місці гори Уарч-Кая, розташованої на узбережжі Криму, зірвалася вниз і зазнала пошкодження голови.

28.09.2013802
читати новину
В Ужгороді нетвереза ​​пасажирка джипа атакувала машину ДАІВ Ужгороді нетвереза ​​пасажирка джипа атакувала машину ДАІ

Обласне управління МВС Ужгорода заявило про інцидент в обласному центрі: п'яна жінка атакувала машину ДАІ. Інспектори ДАІ 15 вересня за порушення правил дорожнього руху зупинили позашляховик Grand Cheroke на вулиці Гранітній. Водій кинувся тікати. Співробітники ДАІ наздогнали його на іншій вулиці та змусили зупинитися.

20.09.2013784
читати новину
наверх