Економіка

Сторінка 5 з 39

«Газпром» вирішує питання щодо запровадження передоплати за газ для України«Газпром» вирішує питання щодо запровадження передоплати за газ для України

За постачання газу за серпень фірма «Газпром» не отримала від України близько 880 млн доларів. Це заявив у ЗМІ Олексій Міллер, який є головою керівництва компанії.

31.10.2013736
читати новину
Збанкрутував ще один символ гарного життяЗбанкрутував ще один символ гарного життя

Наприкінці минулого тижня Торговий суд Парижа визнав банкрутом компанію Hediard – всесвітньо відому мережу з продажу делікатесів. З 2007 року вона належала відомому російському мільярдеру та колишньому сенатору Сергію Пугачову. Для багатьох поколінь європейців бутіки Hediard були символом «шикарного» життя.

27.10.2013791
читати новину
Нью-Йорк переходить на сланцевий газНью-Йорк переходить на сланцевий газ

Влада Нью-Йорка має намір протягом найближчих двох років повністю перевести опалення міста з мазуту на сланцевий газ. 1 листопада почне працювати перший, із передбачених цим планом, газопроводів. Він забезпечить мегаполіс газом із родовища «Марселлус» у штаті Пенсільванія.

24.10.2013741
читати новину
Експерти: цього року зростання ВВП України не будеЕксперти: цього року зростання ВВП України не буде

Прогнозований у третьому кварталі нинішнього року зростання економіки України стало не таким феєричним. Фахівці підтвердили, що очікуваного у вересні пожвавлення економіки не сталося.

22.10.2013731
читати новину
Екологія мстить китайцям за економічне зростанняЕкологія мстить китайцям за економічне зростання

Сьогоднішній ранок мешканці Харбіна – одного з найбільших міст північно-східної частини Китаю зустріли умови густого смогу. Настільки густого, що влада розпорядилася закрити частину початкових та середніх шкіл. Щонайменше було скасовано 40 рейсів, що прямували з міжнародного аеропорту Харбіна.

21.10.2013760
читати новину
Друга за величиною компанія-виробник свинини у США планує вийти на український ринокДруга за величиною компанія-виробник свинини у США планує вийти на український ринок

Майже не наймасштабніша компанія в США з переробки та виробництва свинини Seaboard Foods має намір звести на українських землях свинокомплекс. За попередньою інформацією підтримувати цей захід буде вітчизняний холдинг "Кернел", яким керує Андрій Веревський.

20.10.2013805
читати новину
наверх