Американець заплатив податки унікальним способом

Американець заплатив податки унікальним способом

Американець заплатив податки унікальним способом

18.01.2017 1255

В американському місті Лебанон стався цікавий випадок. Чоловік, який вирішив заплатити податки, привіз з собою величезну кількість грошових монет. Для того, щоб помістити весь дріб'язок, треба було використовувати п'ять великих візків.

Стаффорд зазначив, що таким способом йому хотілося провчити місцеву владу. Американський житель протягом тривалого періоду з'ясовував, який податок йому буде потрібно заплатити за два транспортних засоби. В результаті чоловікові не підказали, по яким телефонами він зможе отримати всю необхідну інформацію.

На суперечки з владою американцеві довелося витратити не один місяць. Після чого він написав заяву в суд на транспортний департамент. В ході справи з'ясувалося, що чоловікові за два автомобіля доведеться заплатити не менше 3 000 доларів. Тоді власник транспорту звернувся в банк з проханням видати йому 300 000 монет по одному центу. Всі гроші були складені в 5 візків і негайно доставлені в департамент. На перераховування грошей співробітникам департаменту довелося витратити приблизно сім годин. Маса всіх монет склала майже 730 кг.

Інші новини розділу

наверх